Echipa Nationala

Radu Drăgușin a prefațat meciul cu Columbia: ”Ne va da multe repere”

Sursă foto: https://www.youtube.com/@FRFTVofficial

După amicalul cu Irlanda de Nord (1-1) pentru echipa națională a României urmează partida cu Columbia, meci programat la Madrid pe 26 martie, de la ora 21:30.

Radu Drăgușin, cel mai bine cotat jucător din lotul naționalei României, a vorbit într-o conferință de presă despre meciul cu sud-americanii.

”Acest amical ne va da foarte multe repere despre cum va fi la EURO 2024. Este cea mai în formă naţională din lume. Ne va oferi un meci foarte puternic, la un nivel foarte bun. Până la urmă nu contează cum marcăm goluri, contează să o facem.

”Au venit cu noi  Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu. Este un sentiment incredibil să-i avem lângă noi. Simpla lor prezenţă aici este o motivaţie în plus. 

”Este important pentru mine să joc cât mai mult în aceste două meciuri. Pe primul l-am jucat, acum sper la fel. Este important pentru mine să am minute în picioare”, a declarat Drăgușin.

Acesta a mai spus că nu are importanță care va fi a treia adversară a României la EURO 2024 și că obiectivul tricolorilor este ieșirea din grupe la turneul final.

Meciul România – Columbia va fi live text pe onlinesport.ro, marți, 26 martie, de la ora 21:30.



Radu Drăgușin a prefațat meciul cu Columbia: ”Ne va da multe repere”