Echipa Nationala

Radoi spune ca a primit indicatii tactice de la oficiala in timpul meciului cu Islanda

Ruptura dintre Mirel Radoi si conducerea FRF a devenit evidenta, joi seara, la partida cu Islanda din preliminariile Cupei Mondiale.

Dupa remiza care ne lasa in mare proportie pe din afara o data in plus, Mirel Radoi a acuzat ca in timpul meciului ar fi primit indicatii de la inaltimea tribunei oficiale.

“E normal, in momentul in care nu castigi, cei mai multi antrenori sunt sus. Sper sa revad imaginile si sa recunosc vocea, pentru ca mai grav ar fi daca e cineva din partea federatiei, pentru ca atunci trebuie sa vina in locul meu”, a declarat Mirel Radoi.

Martorii scenei il arata cu degetul pe Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF ca fiind personajul care ii indica lui Radoi planul tactic.

“Atunci sa vina sa stea in fata mea, sa va raspunda dansul la intrebari, ca oricum vine si la antrenamente si se uita…

“O sa mai raman si la meciul cu Liechtenstein sau daca vrea nea Mihai sa vina in locul meu. Sigur a fost el? Sa nu ma iau de nea Mihai degeaba”, a spus Mirel Radoi in conferinta de presa care a urmat partidei cu Islanda.

Radoi a mai spus ca FRF nu a dorit un proiect pe termen lung la echipa nationala, de aici si durata contractului sau pana la finalul acestor preliminarii.



Radoi spune ca a primit indicatii tactice de la oficiala in timpul meciului cu Islanda