Echipa Nationala

Radoi: "Simpla prezenta in teren nu va aduce victoria cu Liechtenstein. E o echipa ciudata!"

Selectionerul Mirel Radoi a prefatat confruntarea cu Liechtenstein din preliminariile Cupei Mondiale, una care pare facila la prima vedere prim prisma diferentei de valoare.

"Daca ne luam dupa cateva rezultate reusite de ei, doar 0-1 cu Armania si doar 0-2 cu Germania, cred ca ne poate astepta un meci dificil. Mai ales daca noi consideram ca simpla prezenta pe teren ne poate aduce victoria duminica seara.

"Germania a avut trei ocazii in primele 13 minute, pentru ca dupa aceea cei din Liechtenstein s-au organizat foarte bine. Sa speram ca nu vom avea emotii", a declarat Mirel Radoi.

Presiunea rezultatelor

"Nu simt o presiune in plus si in momentul de fata nu ne intereseaza decat partida cu Liechtenstein. Nu ma gandesc deloc la urmatoarea partida. Nu stau sa fac calcule.

"Liechtenstein pare o victima sigura, sa speram ca asa va fi, dar nu putem vorbi de calcule pana nu jucam. Liechtenstein este o echipa ciudata. Vedem 1-1 cu Armenia si Grecia, apoi vedem ca a pierdut 7-0 cu Elvetia. Este o grupa in care se pot pierde puncte. Islanda a iesit din calculele pentru locul doi. Lupta se va da in trei", considera selectionerul Romaniei.

"Poate sunt antrenori care accepta victoria in orice conditii, dar altfel avem o generatie tanara si nu o putem face oricum. Acesti jucatori trebuie sa invete sa joace pentru ca nu vor fi doar meciuri cu Liechtenstein.

"O schimbare de generatie trebuia facuta cu mine sau cu altcineva. Nu ma intereseaza varsta. Depinde doar de evolutiile jucatorilor la club. Nu se pune problema ca jucatorii peste o anumita varsta nu mai au ce cauta la echipa nationala", a mai spus Mirel Radoi.

Meciul Romania - Liechtenstein este programat, duminica seara, de la ora 21:45.

Partida se va disputa pe Arena Nationala cu spectatori in tribuna.

Din toamna lui 2019 tricolorii n-au mai evoluat cu spectatori pe teren propriu.



Radoi: "Simpla prezenta in teren nu va aduce victoria cu Liechtenstein. E o echipa ciudata!"