Echipa Nationala

Radoi: “O victorie mare, o revansa”

Selectionerul Mirel Radoi a comentat la cald victoria din Islanda, unde Romania si-a luat revansa dupa eliminarea suferita in barajul din Liga Natiunilor pentru EURO 2020.

“Chiar daca nu am realizat mare lucru, a fost o victorie mare, chiar si o revansa. Conteaza pentru viitor, pentru moralul jucatorilor. De aici putem merge cu mai mare incredere spre urmatoarea partida.

“De acum incolo sper sa legam victoriile si vom vedea care sunt sansele noastre pentru Mondial.

“Aceasta victorie vine cu sacrificii mari. Dragus ieri la antrenament, Alibec astazi, pe Tanase il puteam folosi varf fals. Trebuie sa vedem ce solutii gasim in atac, pentru ca trebuie sa marcam goluri.

“Echipa o facem dupa ora pranzului, in ziua meciului, pentru ca trebuie sa analizam toate datele pe care le avem. Cu Ratiu nu mi-a fost foarte greu. Este un jucator cu personalitate, l-am avut si in Japonia. Avem nevoie de un jucator la mijloc sa ne aduca putina talie si sa verticalizeze mai mult (n.r. – despre Dragos Nedelcu).

“Jucatorii care au venit de pe banca chiar au reusit sa faca diferenta. Le-am spus ca trebuie sa aduca un plus, pentru ca dupa minutul 60 Islanda are probleme", a declarat Mirel Radoi la Protv.

Pentru Romania urmeaza partida cu Liechtenstein, duminica, de la ora 21:45.

"Cred ca vor fi schimbari in primul 11, avem nevoie de prospetime pentru a ramane cat mai mult in jumatatea adversa", a mai spus selectionerul Romaniei.



Radoi: “O victorie mare, o revansa”