Echipa Nationala

Radoi: “Am pierdut nemeritat”. Ce spune despre meciul cu Anglia

Nationala Romaniei a pierdut al treilea meci consecutiv cu Mirel Radoi pe banca tehnica, un selectioner care altminteri nu are sa le reproseze jucatorilor sai prea multe.

“Nu ne gandeam, nu ne-am fi inchipuit dar, ca sa mai glumim, a devenit o obisnuita sa pierdem. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor. Au avut atitudine, determinare. Ma deranjeaza ca tratam ocaziile cu prea mare usurinta.

“Ramane frustrarea ocaziilor ratate, a punctelor chiar daca e un meci amical. Am pierdut nemeritat, desi asta nu ne scuza greselile facute, spatiile pe care le-am oferit. Aici cred ca am gresit, cand le-am dat spatii sa plece in viteza pe jocul unu contra unu.

“Dorinta mea este sa marchez un gol mai mult ca adversarul. Vom vedea daca voi reusi, daca nu din noiembrie va veni altcineva cu o noua statistica.

“Ma intreb la cate turnee finale am fost pana acum? Nu am avut meciuri amicale, am vrut sa facem schimbul de generatii, sa ne calificam la EURO, sa castigam Liga Natiunilor.

“Ne speriam de meciul cu Anglia si daca am fi castigat in aceasta seara.

“Am pierdut ultimele doua meciuri si acum toata lumea se va gandi cate meciuri ne va marca Anglia. Mergem cu atitudine si determinare. Sa speram ca meciul va fi mult mai echilibrat”, a spus Mirel Radoi la Pro x dupa 1-2 in amicalul cu Georgia de la Ploiesti.

Ce a spus si Willy Sagnol dupa prima victorie la nationala Georgiei

“Paradoxal e cel mai rau meci al nostru din martie incoace, dar acum am castigat. E o victorie foarte buna pentru moralul jucatorilor.

“Pentru foarte multi jucatori sa joace in iunie e destul de dificil. Unii poate vor sa plece in vacanta, altii sa fie la plaja”, a spus fostul international francez si fundas dreapta al lui Bayern Munchen.



Radoi: “Am pierdut nemeritat”. Ce spune despre meciul cu Anglia