Echipa Nationala

Prunea, dezvaluire de culise de la instalarea lui Daum la nationala

Florin Prunea, presedinte la CSM Poli Iasi si membru in Comitetul Executiv al FRF, a dezvaluit intr-o emisiune televizata un amanunt din culisele instalarii germanului Christoph Daum la carma echipei nationale a Romaniei.

"Daca nu semnau cu Daum in ziua respectiva FRF ar fi platit daune de 500.000 de euro, pentru ca aveau un precontract semnat. In caz contrar, Daum ar fi platit aceasta suma despagubire. Nu e normal sa nu fie aratat contractul lui Christoph Daum in Comitetul Executiv al FRF, un contract care cu tot cu TVA depaseste 2.5 milioane de euro pentru doi ani", a spus Prunea intr-o emisiune la Realitatea TV.

Fostul component al Generatiei de Aur si unul dintre cei mai vehementi contestatari ai presedintelui FRF Razvan Burleanu a mai spus ca nu i se pare normal ca Daum sa-si aduca la pachet si fiul intr-un post la FRF, acesta avand o pozitie de analist video.

Prunea si-a continuat tirul impotriva lui Burleanu criticandu-l pe acesta pentru prima de calificare pe care si-a atribuit-o pentru prezenta nationalei la EURO 2016 si pentru salariul urias pe care il primeste lunar (n.r. - 15.000 euro).

"Actualul presedinte nu este votat de catre membrii FRF. A mintit pentru ca a spus ca nu va lua prima de calificare si a luat 100.000 de euro. Nu e normal ca presedintele sa primeasca mai multi bani ca un fotbalist de la primele trei echipe din Romania. Ce merite a avut el la calificarea aia unde s-a calificat cine a vrut si cine n-a vrut? Cluburile mor si el isi ia prime de calificare de sute de mii de euro", spune Prunea.

Fostul international a mai facut un apel la suporteri pentru a lua atitudine impotriva lui Burleanu fata de pozitia avuta de acesta la decesul lui Daniel Prodan.

"Cred ca baiatul asta are o chestiune patologica, baiatul asta nu e normal la cap. Este fara precedent ca tu, un neica nimeni, sa intinezi memoria unui roman adevarat. Fac un apel la toti suporterii sa raspunda pentru ca am pierdut unul dintre cei mai mari fotbalisti si romani. Ne-a intrebat pe noi ce am facut pentru Romania, ne-a facut ca suntem analfabeti", a adaugat Prunea.



Prunea, dezvaluire de culise de la instalarea lui Daum la nationala