Echipa Nationala

Probleme cu Alibec. Incert pentru meciul cu Polonia

Sursă foto: FRF.ro

Atacantul Denis Alibec acuza o problema medicala si a devenit incert pentru meciul pe care Romania il va disputa, sambata seara, in deplasare cu Polonia, in preliminariile Cupei Mondiale.

“Lui Denis Alibec i-a recidivat o afecțiune din zona inghinală. Din cauza durerilor, jucătorului i s-a recomandat un program special de antrenament și recuperare în cantonamentul echipei”, a declarat medicul naționalei Laurențiu Oproiu.

In alta ordine de idei, Oproiu a anuntat ca fundasul Dragos Grigore a suferit o ruptura musculara si nu va putea evolua cu Polonia si Chile.

“În timpul antrenamentului de marți, Dragoș Grigore a acuzat o durere bruscă la coapsa dreaptă. Rezonanța magnetică la care a fost supus în cursul zilei de miercuri a evidențiat o ruptură musculară. Jucătorul este astfel indisponibil pentru cele două partide care urmează”, a spus Oproiu.

Romania intalneste Polonia, sambata seara de la 21:45, dupa care la trei zile vom juca pe teren propriu in amicalul de lux cu Chile.Probleme cu Alibec. Incert pentru meciul cu Polonia