Echipa Nationala

Prima reactie a selectionerului Iordanescu dupa tragerea la sorti a grupelor de calificare la EURO 2024

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Nationala Romaniei si-a aflat, duminica, adversarele pe care le va infrunta in campania de calificare la Campionatul European de peste doi ani din Germania.

La tragerea la sorti care a avut loc la Frankfurt a participat, printre altii, si selectionerul Edward Iordanescu.

"Trebuie sa fim atenti, sa adunam puncte, privim cu speranta spre EURO 2024. Israelul a produs rezultate bune in ultima vreme, Kosovo la fel. Daca avem speranta si incredere, restul le putem produce in timp. Trebuie sa strangem randurile, jucatorii sa faa eforturi majore, sa se impuna unde sunt.

“Avem nevoie de jucatori care sa dea tot ce este mai bun la nationala. Am fost pregatit pentru orice scenariu, trebuie sa intoarcem lucrurile in favoarea noastra. Ei trebuie sa aiba continuitate la echipele de club si la echipa nationala sa vina cu un tonus bun si cu moral. La echipa nationala sa vina neconditionat si sa arate ce au mai bun.

“Am dorinta imensa de a merge la un turneu final cu echipa nationala. Ce pot sa promit este ca vom da totul pentru pozitia noastra. Trebuie sa ne luptam, trebuie sa credem in sans noaastra si trebuie sa razbim. Ultima actiune ne-a aratat potential. Cred foarte tare in potentialul lor, in ambitia lor, in orgoliul lor”, a declarat Edward Iordanescu la Prima Tv.

Preliminariile pentru EURO 2024 vor debuta in martie 2023 si se vor incheia in noiembrie.



Prima reactie a selectionerului Iordanescu dupa tragerea la sorti a grupelor de calificare la EURO 2024