Echipa Nationala

Porumboiu l-a citit pe Stanciu si stie de ce a ratat 11 metri cu Muntenegru

Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui pe vremea cand Nicolae Stanciu evolua in culorile echipei moldovene, stie de ce jucatorul nationalei a ratat lovitura de la 11 metri in finalul partidei cu Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale Rusia 2018.

”Se vede si pe reluare cum, dupa ce fluiera arbitrul, el se aseaza intr-o pozitie statica si ramane acolo nemiscat pana cand executa. Ar fi trebuit sa vina cineva si sa-l scoata din acea tensiune”, a spus Porumboiu la postul sport.ro

Fostul mare arbitru international si patron de echipa in Liga 1 a comparat momentul ratarii lui Stanciu de la Cluj cu un episod similar petrecut la un meci intre Vaslui slui Fenerbahce.

“Am patit si noi ceva similar la Piatra Neamt cu Fenerbahce. La fel ca si Stanciu acum, N’Doye si-a luat patru metri inainte punctului de la 11 metri si a ramas acolo nemiscat pana cand a executat. A trimis telefonat si portarul a respins”, si-a amintit Porumboiu.

In ceea ce priveste jocul nationalei, Porumboiu spune ca nu a vazut mari realizari in exprimarea jucatorului sub conducerea lui Christoph Daum, despre care spune ca nu cunoaste inca profilul jucatorilor.



Porumboiu l-a citit pe Stanciu si stie de ce a ratat 11 metri cu Muntenegru