Echipa Nationala

Polonezii ne trateaza cu respect: “Romania, o echipa bine organizata”

Sursă foto: twitter.com/pzpn_pl

Desi ne-au dat cu terenul in cap la meciul tur de pe Arena Nationala, polonezii sunt diplomati si respectuosi inaintea partidei de la Varsovia de sambata seara, ora 21:45, din preliminariile Cupei Mondiale.

Selectionerul Adam Nawalka este de parere ca absentele lui Denis Alibec si Dragos Grigore, cei doi jucatori accidentati care n-au mai facut deplasarea in capitala Poloniei, nu va afecta semnificativ jocul Romaniei.

“Stiu care este componenta echipei Romaniei si nu cred ca absenta celor doi va afecta strategia echipei noastre. Echipa Romaniei este de asemenea foarte bine organizata si acest lucru se va vedea in meciul de sambata”, a spus Nawalka intr-o conferinta de presa.

Alaturi de Nawalka s-a aflat si jucatorul Kamil Glik, acesta fiind de parere ca Romania va cauta sa razbune acel 0-3 de la Bucuresti.

“Stim ca Romania vrea sa scoata un rezultat bun, dar noi suntem acasa si ne simtim puternici. Vom face tot posibilul ca cele trei puncte sa ramana in Polonia”, a spus Glik.

Meciul Polonia – Romania va fi live text pe onlinesport.ro, sambata seara, de la ora 21:45.Polonezii ne trateaza cu respect: “Romania, o echipa bine organizata”