Echipa Nationala

Pleaca Piti?

Victor Piturca ar putea pleca la finalul campaniei de calificare a Romaniei pentru Cupa Mondiala 2014. Cel putin asta a dat de inteles, joi seara, avand o zi de reflectie dupa meciul amical cu Slovacia.

Vreau neaparat sa batem Ungaria si Turcia in aceasta campanie de preliminarii si sa mergem la turneul final de la Rio", a spus jo sear Piturca. "La finalul preliminariilor imi voi reconsidera pozitia. Nu vreau sa plec pana nu ne calificam inca o data la turneu final”, a mai spus selectionerul.

In cazul in care Romania va bate pe 6 si 10 septembrie echipele Ungariei si Turciei, avem sanse majore de calificarea la barajul Cupei Mondiale 2014.

Piturca a fost deranjata de huiduielile la scena deschisa primite la finalul meciului amical cu Slovacia si este tentat sa incheie mandatul de la echipa nationala la finalul acestei campanii, indiferent de rezultat. Piti are oferte de a antrena din tarile arabe si ar vrea sa le dea curs. "Am mereu oferte din zona Golfului, insa dorec sa duc aceasta campanie la bun sfarsit", a mai declarat el.

Pentru partidele cu Ungaria si Turcia, Piturca a spus ca "in mare, echipa va fi la fel ca in amicalul cu Slovacia", insa a admis ca il va putea chema pe Adrian Mutu "daca pana atunci el va avea un traseu notabil la echipa de club, Ajaccio".



Pleaca Piti?