Echipa Nationala

Piturca nu vede nicio noutate pentru echipa nationala: “E greu sa vina cineva din spate”

In opinia selectionerului Victor Piturca este dificil ca din spate sa vina prea curand jucatori de viitor pentru echipa nationala si spune ca infrastructura deficitara este de vina pentru aceasta perspectiva.

“Pana acum nu a aparut nimic. Avem in vizor cativa jucatori, sper sa confirme si sa ma pot baza pe serviciile lor. Nu vreau sa dau nume pentru ca apoi se face prea mult tam-tam. Cu Valceanu s-a intamplat ca dupa ce a debutat la Steaua cu gol nu a mai dat randamentul asteptat. Am discutat cu Costel Galca si mi-a spus ca nu a jucat extraordinar la echipa de juniori. Stiti cum sunt tinerii, daca ii lauzi si-o iau in cap”, a spus Piturca la Dolce Sport.

“Noi la nivelul copiilor si juniorilor suntem la pamant. Nu avem infrastructura, terenuri de antrenament si antrenori bine platiti. Astfel e foarte greu sa apara jucatori noi”, a completat Piturca.

Selectionerul mai crede ca politicul nu ajuta sportul si fotbalul in special pentru realizarea unor centre regionale de unde sa apara tineri jucatori.

“Eu nu cred ca Burleanu ca ar fi omul lui Basescu. Sper ca sportul sa fie ajutat sportul si domnul presedinte Basescu chiar iubeste sportul, dar uite ca au trecut atatia ani si nu s-a facut nimic in sport. Mi-as dori ca in toate zonele tarii sa se construiasca stadioane. Daca suporterii ar avea conditii cum sunt la National Arena sunt convins ca ar veni la stadion”, a mai spus Piturca.



Piturca nu vede nicio noutate pentru echipa nationala: “E greu sa vina cineva din spate”