Echipa Nationala

Amicalul fantoma cu Chile a bagat zazanie intre Piturca si Popescu

Gica Popescu, unul dintre candidatii la sefia Federatiei Romane de Fotbal, a aranjat doua meciuri amicale pentru nationala Romaniei in America de Sud, cu Chile si Uruguay, insa a uitat sa-l anunte pe selectionerul Victor Piturca.

Informatia a aparut initial pe site-ul federatiei din Chile, sud-americanii anuntand ca se vor pregati cu nationala Romaniei pentru participarea la turneul final al Cupei Mondiale.

“Am primit un telefon inainte de sarbatori de la o persoana care organizeaza meciurile Olandei si mi-a spus ca exista posibilitatea ca echipa Romaniei sa joace doua meciuri la finalul sezonului actual cu echipe calificate la turneul final”, a spus Popescu la sport.ro

“Am vorbit cu presedintele Mircea Sandu si cu Anghel Iordanescu, directorul tehnic al FRF, si urmeaza ca dansii sa se decida”, a mai spus Popescu.

Fostul international a mai spus ca nu a vorbit cu selectionerul Victor Piturca si a pus totul pe seama unei confuzii facute de un ziarist din Chile.

“Acesta m-a sunat si probabil a inteles gresit ca la noi directorul tehnic este si selectioner”, a mai spus Popescu.

Popescu mai spune ca din punctul sau de vedere cele doua meciuri ale Romaniei cu Chile si Uruguay sunt utile, insa o decizie va fi luata de oficialii federatiei.



Amicalul fantoma cu Chile a bagat zazanie intre Piturca si Popescu