Echipa Nationala

Piturca face trei schimbari cu Olanda

"Echipa câstigatoare nu se schimba" - nu este un motto dupa care Victor Piturca se ghideaza. Selectionerul va efectua trei schimbari în partida cu Olanda, care se va disputa marti, la Bucuresti.

Victor Piturca a anuntat ca va efectua trei schimbari pentru meciul cu Olanda. Toate vor fi de la mijloc în sus, întrucât defensiva este compartimentul la care am stat cel mai bine în aceste preliminarii. Dupa trei meciuri, nationala nu a primit înca gol.
 
Asadar, Piturca îl va scoate din echipa de start pe Gicu Grozav, autorul singurului gol din Turcia, si îl va titulariza pe Adrian Mutu. Grozav are o accidentare la adductori si nu va fi fortat.
 
De asemenea, Piturca îl va schimba si pe Bogdan Stancu pentru a miza pe viteza lui Alexandru Chipciu în flancul stâng. Piti a luat aceasta decizie deoarece a fost multumit de modul în care Chipciu a intrat cu Turcia.
   
Stelistul Mihai Pintilii are si el sanse mari sa paraseasca echipa de start, din cauza unei accidentari. Piti asteapta înca verdictul medicilor, dar daca Pintilii nu va putea juca locul sau va fi luat de Lazar.
 
Echipa probabila: Tatarusanu - Tamas, Chiriches, Goian, Rat - Bourceanu, Lazar - Torje, Mutu, Chipciu - Marica.



Piturca face trei schimbari cu Olanda