Echipa Nationala

Piturca, expeditiv la ultima conferinta la FRF

Victor Piturca a fost extrem de grabit sa-si incheie conferinta comuna pe care a sustinut-o alaturi de Razvan Burleanu, conferinta de adio practic dupa ce s-a despartit de echipa nationala. Toata lumea se astepta sa vorbeasca despre clauza de rezilie. Nu a facut-o, asa ca nu a fost nimic interesant, si-a luat un "la revedere" despre care nu intereseaza pe nimeni.

Piturca a tinut doar un mic discurs in care a multumit tuturor, de la Mircea Sandu, Razvan Burleanu, suporteri, fani ai sai si pana la jucatori si agentii care au facilitat trecerea la Al Ittihad.

La final s-a ridicat si a plecat fara a mai raspunde la avalansa de intrebari care il pandea si dus a fost.

"Voi fi foarte scurt de aceasta data. Vreau sa multumesc vechii si noii conduceri a federatiei, care in toata aceasta perioada m-a sustinut neconditionat chiar daca au mai fost mici discutii. Totul a fost perfect si se vede in punctele echipei nationale dupa un program extrem de greu. Ca de obicei rezultatele au fost minimalizate si anumiti experti au cautat sa le duca in derizoriu. Multumesc suporterilor care au sustinut neconditionat echipa nationala mai ales in meciul cu Ungaria si de asemenea vreau sa le multumesc fanilor mei care au fost alaturi de mine", si-a inceput Piturca discursul.

"Am reusit alaturi de baieti sa ajungem de pe locul 56 in lume pe locul 21, am jucat la baraj si acum avem sanse mari la calificare. In viata la momentul potrivit trebuie sa iei deciziile care se impun, iar eu am luat decizia cea mai buna. Va multumesc”, a concluzionat fostul selectioner al Romaniei.

Piturca a semnat pe doi ani cu Al Ittihad, echipa unde va avea prima experienta de antrenor peste hotarele Romaniei.



Piturca, expeditiv la ultima conferinta la FRF