Echipa Nationala

"Am fost mai buni ca olandezii"

Selectionerul Victor Piturca sustine ca nationala României a pierdut meciul cu Olanda nemeritat, desi diferenta de scor a fost clara în favoarea batavilor.

"Noi am fost mai buni ca olandezii la joc. Ei ne-au batut la fazele fixe! Dar jocul a fost al nostru, l-am controlat. Ei pasau la mijlocul terenului, dar nu progresiv", a spus Piturca la gsptv.
 
Apoi, Piturca a mentionat ca nu-si reproseaza marele minus al meciului cu Olanda.
 
"Am lucrat mult fazele fixe, stiau cum trebuie sa stea. La golul al doilea doi jucatori au ramas întepeniti. Bourceanu a stat si el gresit în marcaj, plus ca a fost un mare ghinion", a adaugat Piturca.
 
În plus, Piturca a criticat si arbitrajul lui Craig Thomson, pe care îl vrea suspendat drastic.
 
"Am avut o discutie cu presedintele Mircea Sandu, ar trebui facut un memoriu la UEFA. Echipa Olandei a fost favorizata, asa cum fost si Ungaria cu Turcia", a conchis Piturca.
 
Echipa nationala a României a fost înfrânta pe teren propriu de Olanda cu 4-1 în grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondiala 2014.
 
Singurul gol al românilor a fost marcat de Ciprian Marica dupa o actiune individuala. Am mai avut o bara si un penalty neacordat, dar astea nu se pun pe tabela din pacate.
 
Urmatorul meci al echipei nationale în preliminarii se va disputa pe 22 martie, împotriva Ungariei, în deplasare.



"Am fost mai buni ca olandezii"