Echipa Nationala

Piturca a primit viza pentru Arabia Saudita. Declaratia ciudata a lui Marica. Piturca incepe sa admita

Victor Piturca, inger si demon in Romania dup victoria cu Grecia, continua sa tina capul de afis cu tensiunea plecarii sale in Arabia Saudita. Cei de la Al Ittihad continua presiunile la adresa selectionerului pentru ca acesta sa lase echipa nationala a Romaniei si a veni in tara lor.

Zvonurile despre negocierile lui Piturca sunt diverse. Se spune ca arabii i-au transmis duminica seara ca i-au rezolvat formalitatile de intrare in tara.

Alte voci spun ca oficialii de la Al Ittihad il asteapta deja pe Piturca in Romania pentru a discuta rapid fata in fata.

Dupa ce a spus lunea trecuta ca probabiltatea de a pleca este de "sub 1%", inainte de meciul cu Grecia a afirmat ca sansele sunt "foarte mici". Dupa meci, Piti a spus: "Vom vedea, vom vedea daca o sa plec sau nu".

Chiar la capatul victoriei cu Grecia, Ciprian Marica a declarat ca "niciodata nu l-am vazut pe Victor Piturca mai fericit", niste cuvinte cu doua taisuri avand in vedere situatia de fata: fie Piti stie ca va pleca pentru ca a primit chiar la meci vestea despre viza, fie era pur si simplu bucuros ca i-a ingenuncheat in starsit pe incomozii greci.

[news-109235]



Piturca a primit viza pentru Arabia Saudita. Declaratia ciudata a lui Marica. Piturca incepe sa admita