Echipa Nationala

Piturca a anuntat primii jucatori convocati din Liga 1

Selectionerul Victor Piturca a convocat, sâmbata seara, un numar initial de cinci jucatori din Liga I pentru meciurile cu Turcia si Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, lotul urmând sa fie definitivat dupa disputarea partidelor de duminica.

Cei cinci jucatori sunt Mircea Bornescu, Gheorghe Grozav (ambii FC Petrolul Ploiesti), Srgian Luchin, Dragos Grigore (ambii Dinamo) si Marius Valerica Gaman (FC Astra), informeaza frf.ro.

Acestia se vor prezenta în cantonamentul de la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogosoaia pâna în cursul serii de duminica, alaturi de cvasitotalitatea stranierilor convocati anterior: Costel Fane Pantilimon (Manchester City), Gabriel Sebastian Tamas (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia Calcio), Razvan Rat-Dinca (Sahtior Donetk), Razvan Cocis (FC Rostov), Costin Lazar (PAOK Salonic), Adrian Mutu (AC Ajaccio), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu) si Ciprian Andrei Marica (FC Schalke 04).

Lotul de 23 de jucatori va fi definitivat dupa disputarea celor doua jocuri programate duminica în Liga I, reunirea oficiala fiind stabilita luni, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogosoaia.

La ora 12.30 este prevazuta prima conferinta de presa, sustinuta de selectionerul Victor Piturca, urmat de unul sau de doi dintre jucatorii convocati. Antrenamentul de luni, de la ora 18.00, va fi deschis presei.

Echipa nationala a României va întâlni Turcia, vineri, 12 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul si Olanda, marti, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.



Piturca a anuntat primii jucatori convocati din Liga 1