Echipa Nationala

Pierdere grea pentru Romania la meciul cu Muntenegru

Staff-ul medical al echipei nationale a anuntat, vineri, ca fundasul Vlad Chiriches nu va fi recuperat in timp util pana la ora jocului cu Muntenegru (duminica, 21:45) si astfel rateaza primul meci din preliminariile Cupei Mondiale.

"In aceasta dimineata, staff-ul medical al echipei nationale a Romaniei a decis ca Vlad Chiriches nu va putea fi recuperat in timp util pentru meciul cu Muntenegru. In aceste conditii, stoperul de 26 de ani se va intoarce la echipa de club pentru recuperare", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul FRF.ro

"Miercuri, Vlad Chiriches a acuzat o inrautatire a durerilor mai vechi la genunchiul stang, iar staff-ul medical a decis sa-l opreasca de la antrenamente. In aceasta dimineata, s-a constatat ca sansele ca Vlad sa fie apt de joc pentru meciul de duminica sunt minime si s-a decis de comun acord cu fotbalistul ca acesta sa plece la Roma pentru a efectua o artroscopie", au mai scris cei de la FRF.

Christoph Daum a anuntat la conferinta de presa sustinuta joi ca are minte numele a 7-8 jucatori din primul 11. Accidentarea lui Chiriches ii va lasa selectionerului putine optiuni in centrul defensivei, cel mai probabil Cosmin Moti urmand a face pereche in axul central cu Dragos Grigore.



Pierdere grea pentru Romania la meciul cu Muntenegru