Echipa Nationala

Olandezii deja se dau loviti cu Ungaria

Doua victorii obtinute de nationala Romaniei cu Andorra si Estonia nu sunt de ajuns pentru a prinde locul doi si a merge in barajul pentru Cupa Mondiala. Tricolorii pregatiti de Victor Piturca au nevoie si ca Olanda sa incurce Ungaria si Turcia, cele doua contracandidate la locul secund.

O veste nu prea buna a venit marti din cantonamentul batavilor, unde atacantul Robin van Persie, principalul om de gol, s-a accidentat si a ratat antrenamentul.

Presa olandeza scrie ca Van Persie are sanse mici sa se afle printre titularii meciului cu Ungaria programat vineri seara.

Cu toate acestea Olanda ramane favorita in meciul cu maghiarii pe care i-au spulberat in meciul tur, cu 4-1, chiar la Budapesta.

Romania are nevoie ca Olanda sa incheie sa egalitate sau sa castige cu Ungaria si Turcia. In acest caz, daca Romania bate in ultimele meciuri cu Andorra si Estonia prinde barajul. In cazul in care Ungaria sau Turcia obtin sase puncte din sase posibile din ultimele lor doua etape ale preliminariilor, Romania nu mai are nici o sansa de a prinde locul 2.



Olandezii deja se dau loviti cu Ungaria