Echipa Nationala

Numirea lui Adrian Mutu la echipa nationala critica de un patron din Liga 1: "E inca o petarda"

Iminenta numire a lui Adrian Mutu in postul de selectioner al primei reprezentative nu este privita cu ochi buni de toata lumea din fotbalul romanesc.

"Adi Mutu, in niciun caz la echipa nationala. E un tip formidabil, dar nu poti sa-l aduci dupa ce a fost dat afara de la Craiova lui Mititelu.

"E un bun antrenor, dar trebuie sa fie la munca de jos. Nu trebuie sa arda etapele. Sa ia o echipa de Liga 1, cum a facut Croitoru, sa stea doi ani de zile", a declarat Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botosani, intr-un interviu la postul Digisport.

Acesta se arata sceptic in ceea ce priveste rezultatele pe care ar putea sa le obtina Adrian Mutu la echipa nationala.

"E inca o petarda pe care o luam. Sa dea Dumnezeu sa reuseasca, dar eu nu cred. Eu cred in antrenori care au facut ceva in viata si au avut rezulate cu echipe in criza", mai crede patronul celor de la FC Botosani.

Dumitru Dragomir a anuntat, joi, ca FRF a batut deja palma cu Mutu si ca acesta va fi anuntat oficial in cel mai scurt timp ca noul selectioner al nationalei Romaniei.Numirea lui Adrian Mutu la echipa nationala critica de un patron din Liga 1: "E inca o petarda"