Echipa Nationala

Nici o solutie la FRF? Iordanescu interimar la derbyul cu Irlanda de Nord

Razvan Burleanu a anuntat ca FRF are pregatite doua solutii de antrenor si toata lumea asteapta sa faca luni marele anunt, dupa ce echipa nationala a scapat de Victor Piturca. Insa, se zvoneste ca Federatia nu are nimic clar si pregateste o solutie de interimat.

Anghel Iordanescu ar urma sa pregateasca Romania pentru meciul cu Irlanda de Nord, de pe 14 noiembrie din preliminariile EURO 2016, a anuntat vineri ziarul Gazeta Sporturilor.

Numele lui Iordanescu si al fiului sau a fost vehiculat ca solutie pentru prima oara de Dumitru Dragomir, intr-un acces pe Parkinson care pare sa fi fost insa doar un dus rece al realtatii. Iordanescu ar urma sa revina pe banca echipei nationalei dupa 10 ani de pauza.

Pana acum au fost vehiculate cu sanse reale sa vina la echipa nationala nume ca Cosmin Contra, Ladislau Boloni sau Walter Zenga.

Romania de afla pe locul 2 in Grupa F a preliminariilor EURO 2016 si intalneste liderul Irlanda pe 14 noiembrie, in ultimul meci al anului, live pe siteul onlinesport.ro.



Nici o solutie la FRF? Iordanescu interimar la derbyul cu Irlanda de Nord