Echipa Nationala

Nastase, Craciunescu si Fabrica de Ciocolata

Mai multi oameni de sport din Romania, printre care Ilie Nastase si Ion Craciunescu, s-au dus la Hotelul Hilton al lui Leo Messi ca sa cerseasca un autograf pentru copiii lor, care nu puteau trai fara un tricou semnat de vedeta Argentinei.

Povestea lui Ilie Nastase a facut turul Argentinei. Nasty apare cu declaratia conform careia ar astepta "si cateva zile" pentru a lua semnatura lui Messi. Dar nu pentru el, ci pentru fata sa care trebuie sa le aiba pe toate la varsta de 10 ani. "Vreau sa il cunosc pe Messi, dar nu stiu daca el vrea sa ma cunoasca pe mine. De aceea am venit aici, am adus si un tricou sa mi-l semneze pentru fata mea de 10 ani, care joaca fotbal. Daca mi se spune ca trebuie sa stau cateva zile aici pentru a lua un autograf, o sa o fac, raman aici", a declarat Nastase, care pana la urma si-a luat autograful.

Mai diplomat a fost Ion Craciunescu, fostul arbitru. El a venit cu fata (sau nepoata) la Hilton, aducand cu el si un banut de aur de la Banca Nationala Romana. Craciunescu a iesit mult mai rapid decat Nastase, afirmand ca a obtinut autograful si i-a facut cadou banutul starului argentinian. Craciunescu a impins-o pe fetita in fata camerelor tv ca sa povesteasca episodul, cat de fericita este si sa arate ca aceasta stie de asemenea si alti jucatori ai Barcelonei, nu doar pe Messi.

Secvente care aduc aminte de subiectul din filmul "Charlie si Fabrica de Ciocolata" al lui Tim Burton, din 2005, cu Johnny Deep in rolul principal (dupa o carte de Roald Dahl), pe subiectul parintilor care isi strica prin rasfat copiii.



Nastase, Craciunescu si Fabrica de Ciocolata