Echipa Nationala

Mutu critica sistemul folosit de Daum la nationala

Sursă foto: fcdinamo.ro

Fostul international Adrian Mutu nu vede cu ochi buni sistemul gandit de selectionerul Christoph Daum pentru meciul cu Danemarca de duminica seara, ora 21:45, in preliminariile pentru Cupa Mondiala.

Daum pregateste un 3-4-3 contra danezilor care, la prima vedere, ar putea parea o formula ofensiva.

Pentru Mutu insa acest sistem reprezinta semnul ca Romania va juca meciul de pe Cluj Arena in primul rand cu obiectivul de a nu pierde si abia apoi de a incerca victoria.

"Vom juca sa nu pierdem, pentru ca pe faza de aparare vom avea cinci fundasi prin coborarea jucatorilor de banda. Nu stiu daca e cel mai indicat, pentru ca as vrea sa vad la nationala o echipa care ataca, o echipa facuta pe atac", a spus Mutu la Dolce Sport.

"Victoria ne mentine in cursa pentru calificare, iar o infrangere ar fi capitala pentru noi. Sper ca baietii sa stranga randurile, sa fie super motivati si sa reuseasca sa castige", a mai spus Mutu.

Romania intalneste Danemarca, duminica seara de la 21:45 pe Cluj Arena, in a cincea partida din campania de calificare la Cupa Mondiala din Rusia 2018.

Dupa patru jocuri echipa Romaniei ocupa locul 4 in clasament cu doar cinci puncte din 12 posibile (o victorie, doua remize si o infrangere aspra cu Polonia).



Mutu critica sistemul folosit de Daum la nationala