Echipa Nationala

Mutarea amicalului Romania-Spania la Cluj nu este pe placul lui Iordanescu

Selectionerul Anghel Iordanescu nu este de acord cu posibilitatea mutarii meciului amical Romania-Spania pe Cluj Arena si insista ca acest joc se va disputa pe Arena Nationala din Bucuresti.

”Nu stiu daca se va disputa la Cluj nici macar meciul cu Lituania. Eu sunt convins ca meciul cu Spania se va juca la Bucuresti pe Arena Nationala. Iar stadionul din Cluj, din informatiile pe care le am eu, nu se afla intr-o stare foarte buna. Nu as vrea ca echipa nationala sa pateasca ce a patit la Ploiesti, la meciul cu Feroe, cand ni s-a promis ca vom avea un camp de joc foarte bun si am ramas doar cu promisiunile”, a declarat Iordanescu pentru Digi Sport.

”Trebuie facut tot ce e cu putinta pentru ca partida cu Spania sa se joace la Bucuresti. Sunt convins ca atat FRF, cat si cei de la Primaria Capitalei isi vor asuma raspunderea si jocul se va disputa pe Arena Nationala”, a adaugat selectionerul nationalei Romaniei.

Arena Nationala este in continuare inchisa fara aviz de functionare din partea ISU, iar Primaria Municipiului Bucuresti spune ca nu exista cadrul legal pentru a permite redeschiderea stadionului.

Meciul amical Romania-Spania este programat pe 27 martie.



Mutarea amicalului Romania-Spania la Cluj nu este pe placul lui Iordanescu