Echipa Nationala

Moldovan este rezervat: "Avem sanse mici sa prindem barajul"

Fostul mare international Viorel Moldovan, omul care a inscris goluri importante pentru Romania in perioada de varf a Generatiei de Aur, este mai degraba pesimist in privinta sanselor echipei tricolore de a ajunge in barajul pentru Cupa Mondiala.

 

In prezent antrenor la Rapid, echipa din Liga 2, Moldovan spune ca Romania nu mai are forta de odinioara cand putea invinge lejer o echipa precum Andorra chiar si cu 8-0.

"Odata se putea face acest scor, insa acum nu stiu. I-am batut cu 4-0 in tur, dar au fost niste goluri pe finalul meciului. Nu va fi usor sa ii desfacem, iar cei din Andorra au mai crescut si ei, au mai invatat si ei fotbal", a spus Moldovan intr-o conferinta de presa.

"Sansele sunt destul de reduse pentru baraj. N-am stiut sa profitam de ocazia pe care am avut-o in dubla cu Ungaria si Turcia. Cu Turcia trebuia sa scoatem acel egal care ne propulsa la baraj, dar nu l-am scos si acum stam la mana rezultatelor. Dar noi trebuie sa ne facem treaba si sa castigam aceste doua meciuri. Iar apoi sa asteptam sa castige Olanda atat acasa cu Ungaria, cat si in Turcia, ceea ce e greu de crezut din punctul meu de vedere", a mai spus Moldovan.

Viorel Moldovan, 41 ani, a disputat 70 de meciuri sub tricolor si a marcat 25 de goluri.

 



Moldovan este rezervat: "Avem sanse mici sa prindem barajul"