Echipa Nationala

Mirel Radoi, un selectioner fericit. Prima reactie dupa victoria cu Finlanda

Sursă foto: captura tv pro x

Nationala de tineret si-a revenit dupa inceputul ezitant de campanie si a bifat a treia victorie la rand cu Mirel Radoi pe banca in calificarile pentru Europeanul din 2021.

"Am avut ceva emotii inainte de meci si eram foarte fericit daca se termina cu o victorie la limita. Din pacate am luat gol, dar am reusit sa marcam gol si goluri. Baietii au aratat ca sunt jucatori care pe langa valoare incearca sa-si impinga limitele. Au reactionat foarte bine dupa primirea golului.

"In Irlanda de Nord va fi un teren poate si mai ingust decat acesta de la Voluntari. Speram sa nu fie ploaie si mai ales vantul care aici ne-a pus mari probleme.

"Se pare ca lui Mihaila ii prieste la Voluntari. Poate chiar Voluntariul plateste suma de care am auzit pentru a-l aduce aici (rade). E un jucator pe o panta ascendenta, arata atitudine, determinare.

"Sunt sigur ca ne vom bate cu Danemarca, dar nu trebuie sa scoatem din carti nici Ucraina", a spus Mirel Radoi la Pro x dupa 4-1 cu Finlanda.

Un meci disputat la Voluntari in care oaspetii au deschis scorul rapid, dupa doar trei minute, si in care Valentin Mihaila a reusit patru goluri.



Mirel Radoi, un selectioner fericit. Prima reactie dupa victoria cu Finlanda