Echipa Nationala

Mirel Radoi: ”Tragem dupa noi echipele de club”

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, este de parere ca fotbalul romanesc are nevoie ca echipele reprezentative sa traga dupa ele prin rezultate si formatiile de club, ramase cumva repetente in ultimii ani la exemanele europene.

”Sunt mult mai multi bani in fotbalul romanesc, dar rezultatele la nivelul echipelor de club sunt mai slabe decat erau in anii 2000. Din pacate nu este vina Federatiei sau a noastra, a antrenorilor. Daca am putea sa organizam noi, probabil ca am face-o mult mai bine decat ei.

”A venit momentul ca echipele nationale sa ridice echipele de club. E adevarat ca lipsim de la aceste cupe europene de cativa ani. Cred ca va trebui sa tragem dupa noi si echipele de club si o vom face chiar daca ne va fi greu.

”Acest joc nu are niciun sens fara acesti sponsori si acesti spectatori. Sponsorii atrag suporteri, iar suporterii vin sa ne sustina pe noi”.

”Suntem constienti ca singuri ne-am ridicat un nivel foarte ridicat. Trebuie sa-i facem pe jucatori sa inteleaga ca aceste calificari ar trebui sa fie o obisnuinta”, a spus Mirel Radoi intr-o conferinta de presa.



Mirel Radoi: ”Tragem dupa noi echipele de club”