Echipa Nationala

Mirel Radoi pus in dificultate inaintea debutului la nationala: “Sunt intr-o mare dilema”

Selectionerul nationalei Romaniei, Mirel Radoi, a prefatat intr-o conferinta de presa la Arena Nationala partida cu Irlanda de Nord programata, vineri seara, in prima etapa din Liga Natiunilor.

“Sunt meciuri foarte importante si nu putem spune ca folosim aceste meciuri doar ca pregatire pentru Islanda. Sper ca baietii sa puna in aplicare cat mai multe din ideile lucrate impreuna.

“Nu va fi o formula cu extreme ofensive. Nu echipa este importanta, ci dinamica jocului. Din pacate gazonul nu se prezinta intr-o stare foarte buna, dar trebuie sa ne descurcam cu ce avem”, a declarat Mirel Radoi.

Intrebat daca vom vedea un debutant in primul 11 in meciul cu Irlanda de Nord de vineri seara, Mirel Radoi a declarat ca nu stie ce formula de echipa va trimite in teren.

“Ar inseamna sa va dau primul 11. La cum s-au pregatit zilele acestea suntem intr-o mare dilema. Mi-e greu sa spun ca avem un 11 foarte clar. Inainte de antrenamente aveam o idee, insa aceste zile ne-au pus in dificultate. Alegerea va fi foarte grea, dar asta ne dorim”, a spus selectionerul Romaniei.

Mesaje de incurajare

“Din fericire sunt mai multe mesaje decat m-as fi asteptat la acest inceput de drum. Oamenii sunt increzatori si sper ca la finalul meciului de maine seara sa fie bucurosi.

“Nu stiu daca sunt cel mai bun antrenor al nationalei cu care a lucrat Alibec. Imi place sa am o relatie deschisa cu jucatorii. Nu vreau sa vorbesc despre alti antrenori. Denis trebuie sa-si respecte colegii.

“Ne-am gandit daca sa luam anumiti jucatori, cum a fost cazul lui Man sau Cretu. Cred si sa speram ca am fost inspirat in alegerea acestor jucatori”, a mai spus Radoi.

Camora la nationala

“E posibil sa-l vedem in urmatoarele meciuri facand parte din lotul nostru. Situatia acum nu era foarte clara si n-am vrut sa riscam. N-as vrea sa discut declaratia unui fost coleg (n.r. - Marica)”, a comentat Radoi posibilitatea ca portughezul Mario Camora sa fie selectionat la echipa nationala dupa primirea cetateniei romane.



Mirel Radoi pus in dificultate inaintea debutului la nationala: “Sunt intr-o mare dilema”