Echipa Nationala

Mirel Radoi prefateaza duelul cu Finlanda de joi seara: ”Sa nu ne consideram cei mai buni”

Romania U21 se afla in fata unui nou meci din campania de calificare la Campionatul European de tineret din 2021.

Tricolorii vor intalni Finlanda, joi seara, la Voluntari, iar selectionerul Mirel Radoi anticipeaza un duel foarte echilibrat.

”Finlanda este o echipa imprevizibila, cu un joc destul de echilibrat intre faza de atac si cea de aparare. Ne concetram doar pe meciul cu Finlanda, pentru ca nu vrem sa mergem cu un moral scazut in Irlanda de Nord.

”Nu vreau sa cadem in capcana ca suntem cea mai buna echipa dupa cele doua victorii cu 3-0. Sa nu uitam ca, desi am castigat aceste partide, la pauza a fost 0-0. Finlanda nu este o contracandidata a noastra, dar poate incurca pe oricine”, a declarat Mirel Radoi intr-o conferinta de presa.

Acesta a mai spus ca Romania, Danemarca si Ucraina se vor lupta pentru primele doua locuri in grupa.

Radoi mai crede ca exista o diferenta intre actuala generatie si cea trecuta care a ajuns pana in semifinalele Campionatului European chiar in vara acestui an.

”Singura diferenta, unde avem probleme, este ca atunci cand intampinam dificultati in timpul partidelor nu avem jucatorii pe care i-am avut generatia trecuta si care puteau sa traga echipa dupa ei in anumite momente”, a mai spus Radoi.



Mirel Radoi prefateaza duelul cu Finlanda de joi seara: ”Sa nu ne consideram cei mai buni”