Echipa Nationala

Mirel Radoi: “Nu meritam mai mult”

Dezamagit de jocul echipei nationale in meciul cu Islanda, in special cel din prima repriza, Mirel Radoi a recunoscut cu barbatie ca nu meritam sa ne calificam in finala playoff-ului.

“Nu am reusit sa gasim spatii intre linii, stiam ca Islanda e o echipa buna in defensiva. Foarte putine verticalizari si de aici era normal sa apara greselile noastre.

“La prima faza de penalty am vazut acel cot in cap si n-am avut indoieli de pe banca. Nu as vrea sa discut foarte mult despre arbitraj. Ma preocupa ca in prima repriza nu am reusit sa ne facem jocul. Am aratat prea putin fotbal in prima repriza pentru a putea discuta despre arbitraj.

“Terenul a fost in conditii bune, nu a influentat rezultatul. E un rezultat corect si nu cred ca meritam mai mult dupa cum am jucat in primele 45 de minute. Nu meritam sa mergem in finala playoff-ului”, a spus selectionerul Mirel Radoi la conferinta de presa.

“Probabil echipa, ca in repriza a doua am jucat mai bine decat in prima repriza. Daca mergem mai departe, eu sunt principalul vinovat si cu staff-ul meu, pentru ca nu i-am facut pe jucatori sa constientizeze importanta partidei”, a raspuns Radoi la intrebarea daca isi reproseaza alcatuirea primului 11.

"Rusinos nu e ca n-am tras la poarta, rusinos e ca nu ne-am calificat. Poate si lipsa meciurilor de o asemenea miza care ne-au lipsit in ultimii ani poate fi o problema", a concluzionat Radoi.

Islanda a invins Romania, cu 2-1, prin dubla lui Sigurdsson.

Pentru tricolori a marcat Maxim dintr-un penalty dictat la interventia VAR.



Mirel Radoi: “Nu meritam mai mult”