Echipa Nationala

Mirel Radoi inaintea meciului cu Germania: “N-avem cum sa le stingem nocturna si nici sa-i luam la bataie”

Romania intalneste Germania la Hamburg in preliminariile Cupei Mondiale, un meci in urma caruia selectionerul Mirel Radoi spera sa nu plece cu mana goala in clasament.

“Sa incep cu o gluma, sa aduca contractul si il semnam (n.r. – despre dorinta nemtilor de a castiga cu 1-0). Vom avea dificultati din punctul de vedere al posesiei.

“Nu vreau sa creada cineva ca va fi un meci usor. Cu Hansi Flick au 12 meciuri marcate si echipele adverse n-au avut nici macar un corner. Chiar daca sunt o echipa foarte buna, au si ei punctele lor slabe, sunt mult mai putine, si sper sa obtinem mai mult decat celelalte echipe.

“Maine seara este cea mai importanta partida pentru noi. E adevarat ca parcursul jocului ne poate influenta schimbarile. Daca scorul nu e favorabil, ne putem gandi sa odihnim jucatori pentru meciul cu Armenia. Indiferent ce se va intampla gandul nostru e sa luam punct sau puncte.

“Germania poate fi invinsa nu doar de nationala Romaniei, dar si de alta nationala. E foarte greu ca se poate intampla de mai multe ori intr-o campanie. Rezultatul cu Macedonia de Nord nu e corect. Ei au facut foarte bine tranzitia pozitiva, ceea ce a pus probleme Germaniei.

“De multe ori se intampla ca echipa nationala a Romaniei sa faca jocuri bune cand intalneste adversari mai puternici.

“Noi n-avem cum sa stingem nocturna, nici la bataie n-avem cum sa-i luam, uitati-va la Rudiger.

"E clar ca fara o victorie maine seara nu putem sa ne mai gandim la primul loc. E practic imposibil", a declarat Mirel Radoi intr-o conferinta de presa.

Meciul Germania - Romania va fi live text pe onlinesport.ro, vineri seara, de la ora 21:45.



Mirel Radoi inaintea meciului cu Germania: “N-avem cum sa le stingem nocturna si nici sa-i luam la bataie”