Echipa Nationala

Mirel Radoi despre posibila grupa a Romaniei la EURO 2020: ”Accesibila”

Romania a avut doi selectioneri la tragerea la sorti a grupelor turneului final al EURO 2020, desi la ora evenimentului desfasurat la Romexpo tricolorii nu sunt siguri de prezenta la Campionatului European.

Mirel Radoi a fost prezent alaturi de Razvan Burleanu, Mihai Stoichita, Vlad Munteanu si alti membrii ai Federatiei, dar din peisaj n-a lipsit nici fostul selectioner Cosmin Contra.

Acesta a venit singur pe covorul rosu si s-a imbratisat amical cu Luis Enrique, selectionerul Spaniei pe care n-a avut ocazia sa-l intalneasca in preliminarii.

Contra a jucat si rolul de intermediar intre Radoi si Shevchenko, introducandu-l pe noul antrenor al Romaniei fostului Balon de Aur, selectionerul Ucrainei.

“Emoţiile sunt petru martie, nu pentru grupă. Până la urmă cred că este o grupă accesibilă.  Cel mai greu este că în momentul de faţă nu avem oportunitatea unui amical.

Prima şansă în această grupă o are Olanda, după aceea Ucraina. Am schimbat câteva cuvinte cu Şevcenko, mi-a făcut Cosmin cunoştinţă cu el. În momentul de faţă ne concentrăm doar către meciul cu Islanda. Mi-aş dori să se joace pe un teren bun”, a spus Mirel Radoi.

Olanda, Ucraina si Austria sunt echipele pe care Romania ar urma sa le intalneasca la EURO 2020.



Mirel Radoi despre posibila grupa a Romaniei la EURO 2020: ”Accesibila”