Echipa Nationala

Mirel Radoi: “Am invatat ca nu ni se va da nimic gratis. Trebuie sa mergem sa ne castigam singuri respectul”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Aceasta este concluzia pe care Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, a tras-o la finalul semifinalei cu Germania de la Campionatul European.

“Nu am regrete. Meciul a avut doua momente decisive. Portarul lor a salvat capul lui Puscas si puteam intra cu 3-1 la cabine. Apoi repriza a doua cu acel moment nefericit de penalty. Fara acel penalty probabil ca jocul ar fi decurs cum ne-am fi dorit”, a spus Mirel Radoi la TVR.

“Termin cu amintirea ca am terminat in primele patru din Europa, ca am strans zeci de mii de romani pe stadion si alte cateva milioane la televizor. Ne vom aminti de o semifinala, la un pas de finala, dar trebuie sa fim mandri pentru ca la anul mergem la Jocurile Olimpice”, a mai spus selectionerul Romaniei.

“Dupa aceasta poveste cred ca trebuie sa invatam ca noua nu ni se va da nimic gratis, trebuie sa mergem singuri sa ne castigam respectul”, a concluzionat Mirel Radoi.

Romania a parasit turneul final invinsa de Germania, cu 4-2, dupa ce am condus cu 2-1 la pauza.

In 2020 Romania va juca dupa 56 de ani la Jocurile Olimpice datorita acestei performante de la Campionatul European.Mirel Radoi: “Am invatat ca nu ni se va da nimic gratis. Trebuie sa mergem sa ne castigam singuri respectul”