Echipa Nationala

Mircea Sandu sparge tacerea despre Renta Viagera

Mircea Sandu a vorbit pentru prima oara despre contractul de Renta Viagera facut public saptamana trecuta, cel conform caruia "pana in ziua decesului" trebuie sa primeasca beneficii precum 50.000 de euro pe an, platirea tuturor costurilor medicale din tara si strainatate, un etaj din FRF cu tot cu salarii si personal platit etc.

"Din tot ce este trecut acolo, nu s-au realizat decat doua lucruri: renta si niste combustibil. Probabil ca acest litigiu pe care l-a pornit Federatia va ajunge in instanta. La noi se incearca discreditarea. Chiar nu gasesc raspunsul pentru tratamentul de care ma "bucur". Am avut dialog (n.r. cu Razvan Burleanu) doar in prima zi. Ce apare este o mizerie", a spus Sandu la Dolce.

Mircea Sandu sustine insa, chiar si asa, ca se lupta ca Romania sa castige organizarea EURO 2020: "Problema este ca sunt alte tari care candideaza pentru organizarea Euro 2020. Vin la mine tari care fac lobby, sa ii sprijin pe ei, galezii, belgienii, azerii, in timp ce de la Federatia noastra nu ma intreaba nimeni nimic. Eu insa fac lobby pentru Romania, ma voi lupta ca Romania sa obtina organizarea CE 2020", a mai spus acesta.

[news-108583]



Mircea Sandu sparge tacerea despre Renta Viagera