Echipa Nationala

Mircea Lucescu face portretul viitorului selectioner

Sursă foto: https://twitter.com/sporx

Prezent intr-o emisiune de televiziune, Mircea Lucescu a vorbit despre cum ar trebui sa arate viitorul selectioner al nationalei Romaniei.

“E foarte greu cand iei un antrenor fara experienta. Nu ma refer la Mutu, ca nu stiu cine va fi. Dan Petrescu a demonstrat ca este un antrenor. Edi Iordanescu a demonstrat ca poate fi un antrenor. Un antrenor trebuie sa stea 4-5 ani la o echipa. Sa ia o echipa mica si sa faca din ea o echipa mare.

“Adrian Ursea? Il cunosc, e un bun antrenor, dar nimeni n-a auzit de el si nu stiu cat va fi ascultat. El trebuia sa revina acasa si sa demonstreze ca e un antrenor de performanta.

“Eu am venit la echipa nationala, dar venisem dupa perioada Corvinul, promovasem cum promovasem, dusesem echipa in Cupa UEFA”, a declarat Mircea Lucescu la Digisport.

Echipa nationala nu are in acest moment selectioner dupa ce contractul lui Mirel Radoi a expirat in 30 noiembrie dupa preliminariile Cupei Mondiale.

Favorit sa preia nationala este Adrian Mutu, fostul selectioner al nationalei de tineret U21.Mircea Lucescu face portretul viitorului selectioner