Echipa Nationala

Mesajul lui Edward Iordanescu inaintea meciul cu Finlanda: “Astept sa ne sacrificam pentru rezultat”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Romania intalneste Finlanda in deplasare, vineri seara, in penultima etapa din Liga Natiunilor.

Cu o singura victorie obtinuta in primele patru meciuri, tricolorii au ramas datori la capitolul rezultate si Iordanescu asta asteapta de la jucatorii sai, sa livreze rezultatul pozitiv.

“Trebuie sa aratam bine si sa schimbam imaginea si impresia lasata in luna iunie. Astept ca maine sa ne sacrificam pentru rezultat.

“Imi doresc ca suporterii sa vada o alta nationala, cu mai multa determinare, cu mai multa ambitie si mai mult orgoliu. Imi doresc consolidarea unei echipe nationale care sa aibe sansa reala pentru calificare la Campionatul European.

“Sunt la a treia actiune cu echipa nationala si am, in linii mari, un tablou complet asupra situatiei. Am simtit ca jucatorii incep sa inteleaga si sa-si insuseasca din dorintele noastre, lucrurile pe care eu le doresc de la echipa, mental si tactic”, a spus selectionerul primei reprezentative.

Iordanescu a vorbit si despre obiectivul in grupa de Liga Natiunilor, dar si despre faptul ca multi dintre jucatorii care alcatuiesc nucleul la echipa nationala nu evolueaza pentru formatiile lor de club.

“Este o problema ca avem multi jucatori in strainatate si care evolueaza in ligile inferioare. Unii au probleme si acolo sa se impuna si asta nu-mi da pace. Si asta este una din problemele cele mai mari ale nationalei.

“Despre grupa si calificare, teoretic, in momentul de fata avem sanse si la locul 1. Doresc puncte, dar vreau ca atunci cand tragem linie sa ramanem cu speranta.Este lucrul pe care toti suporterii nationalei il asteapta”, considera Edward Iordanescu.

Meciul Finlanda – Romania va fi live text pe onlinesport.ro, vineri seara, de la 21:45.



Mesajul lui Edward Iordanescu inaintea meciul cu Finlanda: “Astept sa ne sacrificam pentru rezultat”