Echipa Nationala

Mesaj ciudat de la Edward Iordanescu despre viitorul sau la echipa nationala

Inaintea meciului cu Finlanda selectionerul Edward Iordanescu a vorbit mai mult despre filosofia din jurul echipei nationale, despre viitorul sau pe banca tricolorilor si foarte putin despre duelul cu liderul grupei din Liga Natiunilor.

"Septembrie este prima linie de analiza, dar foarte putin important sunt eu. Important este viitorul echipei nationale. Regretul meu va fi mare pentru ca nu am reusit pentru echipa nationala, mai putin pentru mine. Promisiunea mea solemna este ca dau totul. Cu siguranta ca viata merge inainte si, din pacate, intrebarile pe care mi le-ati adresat mie astazi le veti adresa si viitorului selectioner"

"Finlanda este cea mai completa echipa din grupa. Ne asteapta un meci dificil. E o echipa cu un nucleu format, o echipa care a jucat la un turneu final. Va fi o provocare majora pentru noi"

"Suntem jos, ne simtim mici, dar nu asta ne e nivelul. Noi cu o victorie am veni la un punct in spatele Finlandei si am avea inca un meci acasa. Sa nu uitam ca suntem singura echipa care am disputat primele doua meciuri in deplasare", a declarat Edward Iordanescu.

Acesta a spus ca prea putini dintre jucatorii pe care ii are in lot sunt multumiti din punct de vedere profesional si asta se reflecta in jocul de la echipa nationala.

Iordanescu i-a dat ca exemplu pe jucatorii de la Universitatea Craiova "care au ratat toate obiectivele", pe cei de la FCSB care s-au luptat pentru titlul si l-au pierdut din nou, dar nu a uitat nici de jucatorii aflati la final de contract sau cei care joaca foarte putin la echipele lor din strainatate.

Singurii fotbalisti cu un moral bun sunt cei de la CFR Cluj, a mai spus selectionerul.

In alta ordine de idei, Iordanescu a spus ca poate miza din nou pe Deian Sorescu, jucator care a fost pe banca la partida cu Bosnia si care acum este complet refacut.



Mesaj ciudat de la Edward Iordanescu despre viitorul sau la echipa nationala