Echipa Nationala

Meciul cu Olanda ameninta recordul de spectatori pe Arena Nationala

Presedintele Federatiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca pentru partida cu Olanda, ce se va disputa marti, s-au vândut în jur de 40.000 de bilete si a precizat ca la Istanbul, contra Turciei, România va fi încurajata de aproximativ o mie de fani.

"Din câte stiu, s-au vândut în jur de 3-4.000 de pachete de bilete. Înca mai avem de lucru, nu suntem înca obisnuiti sa comandam online. Sunt convins ca daca facem un rezultat bun la Istanbul, voi fi terorizat cu telefoane luni si marti. S-au vândut în jur de 40.000 de bilete pentru meciul cu Olanda. Sper ca pâna vineri sa existe bilete la case, pentru ca oamenii deja s-au ambalat si vin. Cel mai rapid s-au vândut biletele ieftine si e normal, pentru ca în general oamenii sunt în plan social spre mediu", a spus Sandu.

Mircea Sandu este convins ca la meciul cu Olanda stadionul va fi plin. "Mai sunt biletele foarte scumpe la vânzare, VIP-urile, în jur de 5.000 de bilete au fost scoase la vânzare. Acolo e un catering care depaseste 50 de euro de persoana. Sunt convins ca va fi un stadion plin", a completat Sandu.

Pentru partida cu Olanda, Sandu sustine ca vor fi împartite 6.000 de tricouri si câteva mii de fulare fanilor care vor veni la stadion. "Am avut o întâlnire cu suporterii din Bucuresti si Constanta. Trebuie sa apreciez modul în care au înteles acesti oameni sa încurajeze echipa nationala si sa se comporte în stadion. Am reusit cu Timisoreana sa producem 6.000 de tricouri care vor fi atribuite galeriilor, la fel câteva mii de fulare", a subliniat Sandu.

Mircea Sandu a precizat ca FRF a avut la dispozitie 3.000 de bilete pentru suporterii români la meciul cu Turcia, dar numarul fanilor prezenti va fi în jurul a o mie.

"Am avut la dispozitie 3.000 de bilete din partea federatiei turce. Pe ce s-a vândut pâna acum estimam sa fie în jur de o mie de suporteri la Istanbul. E un lucru îmbucurator ca oamenii au revenit la echipa nationala", a precizat Sandu.

Echipa nationala a României va întâlni Turcia, vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul si Olanda, marti, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.



Meciul cu Olanda ameninta recordul de spectatori pe Arena Nationala