Echipa Nationala

Maxim in asteptarea meciului cu Norvegia: “Suntem pregatiti sa jucam”

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Mijlocasul Alexandru Maxim este increzator ca partida Romania – Norvegia se va disputa dupa programul stabilit initial.

“Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru. Sunt lucruri care nu depind de noi. Noi suntem fotbalişti şi trebuie să fim pregătiţi să jucăm mâine. Alte lucruri care nu depind de noi. Ne dorim cu toţii ca acest meci să se dispute pe teren. Chiar dacă avem o revanşă de luat, ne dorim cu toţii să jucăm mâine.

“Îmi doresc ca meciul de mâine să se dispute şi cel mai bun să câştige. Noi de dorim să progresăm de la meci la meci. Vrem să practicăm un fotbal ofensiv, în care noi să avem mingea. Eu sunt foarte mulţumit şi fericit de ce am întâlnit la echipa naţională în ultima perioadă”, a declarat Alexandru Maxim intr-o conferinta de presa.

Nationala Norvegiei inca nu a ajuns la Bucuresti si partida de duminica seara contra Romaniei este sub semnul intrebarii.

Norvegienii ar fi trebuit sa ajunga in Romania sambata dupa-amiaza, dar autoritatile de la Oslo nu au permis delegatiei sa plece spre tara noastra din cauza temerilor legate de un focare de coronavirus.

Aceasta dupa ce unul dintre jucatori a fost depistat pozitiv cu noul virus gripal si izolat de restul grupului.

Meciul Romania – Norvegia ar trebui sa se dispute duminica seara de la ora 21:45.

Ramane de vazut care va fi hotararea UEFA in acest caz.Maxim in asteptarea meciului cu Norvegia: “Suntem pregatiti sa jucam”