Echipa Nationala

Marica: “Suntem bucurosi, dar mai avem un hop pana la Mondiale”

Ciprian Marica, jucatorul care a marcat cele doua goluri din victoria cu Estonia, afirma ca tricolorii sunt bucurosi pentru calificarea la barajul pentru Cupa Mondiala, insa pentru calificare mai este de trecut un mare hop.

“Intregul colectiv a reusit aceasta calificare la meciurile de baraj. Suntem foarte bucurosi. In sfarsit am avut si noroc, iar Olanda a jucat fotbal. Este foarte greu de invins cand joaca fotbal. Pana la Mondiale mai avem un hop. Sa vedem ce ne aduce si tragerea la sorti”, a declarat Marica la Gsptv.

“Echipa Estoniei s-a daruit foarte mult, au alergat si ne-au pus probleme. Ne asteptam sa ne fie mai usor”, a mai spus Marica.

Atacantul de la Getafe a mai declarat ca in timpul meciului au fost informati din tribuna de evolutia scorului de la Istanbul.

“Un suporter avea portavoce si ne anunta cand inscria Olanda. Pentru noi a fost bine, ne-a dat un impuls pe teren. Sunt putin euforic si nu ma pot gandi la un posibil adversar. Acum este o seara a romanilor si trebuie sa fim fericiti”, a mai declarat Marica.



Marica: “Suntem bucurosi, dar mai avem un hop pana la Mondiale”