Echipa Nationala

Man si Nistor convocati de urgenta la nationala

Sursă foto: twitter.com/ParlonsFoot

Selectionerul Cosmin Contra i-a chemat la prima reprezentativa pe mijlocasii Dennis Man (FCSB) si Dan Nistor (Dinamo), dupa ce Gheorghe Grozav s-a accidentat si va rata cel putin meciul cu Suedia din debutul preliminariilor pentru EURO 2020.

În timpul ultimei partide jucate la echipa de club, Gheorghe Grozav a acuzat probleme musculare. În urma investigațiilor efectuate de staff-ul medical al echipei naționale s-a constatat că fotbalistul a suferit o leziune fibrilară la nivelul mușchilor adductori ai coapsei stângi, anunta FRF pe site-ul oficial.

Astfel, Grozav nu va fi apt pentru meciurile cu Suedia și Feroe. El va rămâne totuși în cantonamentul naționalei pentru continuarea tratamentului până la deplasarea echipei în Suedia.

În locul lui Grozav, selecționerul Cosmin Contra l-a convocat de urgență pe Dennis Man (FCSB), de la naționala U21. De asemenea, întrucât Răzvan Marin și Paul Anton acuză unele probleme medicale, se va alătura lotului și mijlocașul Dan Nistor (Dinamo).

Romania incepe calificarile pentru EURO 2020 sambata, 23 martie, in deplasare contra Suediei intr-un meci care va fi live text pe onlinesport.ro de la ora 19:00.



Man si Nistor convocati de urgenta la nationala