Echipa Nationala

Lumea fotbalului romanesc in stare de soc dupa decesul lui Prodan

Informatia ca fostul mare international Daniel Prodan a incetatat din viata, miercuri seara, la doar 44 de ani in urma unui infarct a lovit ca o maciuca in moalele capului intreaga suflare a fotbalului romanesc. Tarziu in noapte au inceput sa apara si primele reactii.

"Regele" Gheorghe Hagi si-a exprimat regretul pentru disparitia lui Prodan in cuvinte putine, dar profunde.

"Este o adevarata lovitura! Am aflat de moartea lui in urma cu doua ore... Mi-a fost ca un copil... Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat", a declarat Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, pentru ProSport.

"Sunt socat! Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Jucam fotbal impreuna, depuneam efort si niciodata n-a aratat ca ar fi avut vreo problema", a comentat si Florin Prunea, fost coleg cu Prodan in Generatia de Aur, pentru sursa citata mai sus.

Federatia Romana de Fotbal a transmis condoloante familiei indurerate prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial si pe retelele de socializare.

"Nu imi gasesc cuvintele. Sunt socat. Nu pot crede asa ceva. Este o veste tulburatoare”, a spus Gabi Balint pentru Digi Sport.

"O veste tragica pentru fotbalul romanesc...un om care a dat totul pentru fotbal ne paraseste prea devreme !! Odihneste-te in pace prieten drag...", a scris fundasul Cristi Sapunaru pe contul sau de Facebook.

Pe aceeasi retea de socializare a reactionat si Gabriel Torje: "Un om de la care am invatat multe,c are prima data cand am ajuns la echipa nationala m-a sprijinit si sfatuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa in cariera mea, un om pe care nu l-am vazut niciodata suparat si care mereu zambea!!! Ai lasat un gol imens in sufletele noastre!!! Dumnezeu sa te odihneasca in pace".

Suporterii echipei scotiene Glasgow Rangers la care Daniel Prodan a fost legitimat intre 1998 si 2001 au reactionat cu mesaje de condoleante pe retelele de socializare.



Lumea fotbalului romanesc in stare de soc dupa decesul lui Prodan