Echipa Nationala

Joi aflam numele noului selectioner

Federatia Romana de Fotbal organizeaza pentru ziua de joi Comitetul Executiv in care pe ordinea de zi se va afla pentru discutii si tema numirii unui nou selectioner la echipa nationala.

Presedintele Razvan Burleanu va inainta propunerea sa, iar Comitetul Executiv trebuie sa o voteze si sa o valideze, conform regulamentului.

Dupa ultimele informatii aparute, viitorul selectioner al Romaniei va fi un german. Acesta face parte din profilul prezentat public de Burleanu.

"Va fi strain si va pot confirma ca suntem aproape de a ne indeplini tinta pe care am avut-o, si anume antrenorul numarul unu de pe aceasta lista. Atentia noastra s-a dus spre cateva modele, german, belgian si olandez. Am avut pe lista si antrenori francezi", a dezvaluit Burleanu la Digi 24.

"Cautam un antrenor cu autoritate, cu personalitate, un antrenor care sa se fi batut pentru trofee in mai multe tari si sa le fi castiga. Pana pe 10 iulie vom anunta numele acestui selectioner", a mai spus Burleanu.

Favorit sa preia nationala Romaniei este Christophe Daum, un tehnician german in varsta de 62 ani care a cucerit titlurile in Germania, Austria si Turcia. Acesta nu a mai antrenat pe nimeni de doi ani, ultima oara fiind la Bursaspor. Pentru Daum ar fi prima experienta pe banca tehnica a unei nationale.



Joi aflam numele noului selectioner