Echipa Nationala

Iordanescu: “Echipa nationala putea sa se califice la Mondial”

Anghel Iordanescu, omul care ne-a calificat la Campionatul European din 2016, crede ca actuala generatie a fotbalului romanesc are potential si rezultatele slabe din preliminariile pentru Cupa Mondiala puteau fi evitate.

“Eu cred in baietii nostri si cred ca puteau sa se califice, cred ca puteau sa arate mai mult. Cu acelasi lot noi am reusit sa ne calificam”, a spus Iordanescu la postul Pro X.

Atac la Daum

“Nu vreau as comentez chestiuni de selectie, dar la o dubla cu Armania si Muntenegru trebuia sa aiba pe banca doi sau trei atacanti veritabili. Am avut senzatia ca domnul Daum nu cunoaste potentialul jucatorilor nostri. Si aseara (n.r. - la meciul din Muntenegru) distributia pe posturi a jucatorilor nu a fost cea mai buna”, considera Iordanescu.

“Echipa nationala putea sa se califice la Mondial daca avea pe banca un antrenor roman, care sa cunoasca specificul fotbalului nostru. Federatia trebuie sa se gandeasca mai mult la Hagi. Este momentul ca Hagi sa revina si sa accepte aceasta provocare”, mai crede fostul selectioner.



Iordanescu: “Echipa nationala putea sa se califice la Mondial”