Echipa Nationala

Invingem in Armenia? Ce a spus Mirel Radoi la conferinta de presa de la Erevan

Nationala Romaniei infrunta revelatia grupei noastre de calificare, Armenia, echipa cu punctaj maxim dupa primele doua meciuri.

“Va fi o alta partitura, tactica va fi diferita, abordarea noastra va fi diferita. In momentul in care avem mingea important e sa stim ce facem cu ea. Normal ca ne dorim sa avem mai mult posesia si cred ca vom avea o posesie mai mare decat Armenia.

“Asta incercam sa facem (n.a. - sa jucam ofensiv). Cred ca avem jucatori capabili sa faca asta.

“Incepand de la antrenor. A inceput sa antreneze cand eu m-am nascut. De aici au un avantaj. E o echipa destul de compacta, agresiva, mereu cu dublaje, dar e normal pe spatii mici sa fie asa.

“Din pacate, as spune, este o echipa care nu convine Romaniei. Rupe ritmul foarte des. Este o echipa intre 28-29 ani, o echipa cu experienta. Sunt mult mai agresivi cand nu-l au pe Mkhitaryan pe teren”, a declarat Mirel Radoi.

“O victorie aici nu ne face favoriti la locul doi. Batalia e deschisa in continuare chiar si daca am pierde puncte aici.

“Atmosfera la lot e una normala, buna. Exista concentrare pentru meciul de maine seara”, a mai spus selectionerul Romaniei.

Meciul Armenia – Romania va fi livetext pe onlinesport.ro, miercuri seara, de la ora 19:00.



Invingem in Armenia? Ce a spus Mirel Radoi la conferinta de presa de la Erevan