Echipa Nationala

Intrarea liberă pentru copiii sub 14 ani la România - Andorra. FRF, apel către școli!

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Federația Română de Fotbal anunță care sunt condițiile de acces pe stadion la meciul România - Andorra programat pe 15 octombrie, în preliminariile EURO 2024. 

Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Andorra (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională! Astfel, FRF invită școlile, cluburile sportive, de fotbal și nu numai, academiile de juniori, și orice altă instituție cu activitate juvenilă să vină pe stadion și să susțină România în drumul spre EURO 2024! Iată detaliile:

CINE ARE ACCES PE STADION

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal și orice alt sport, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic, antrenor sau părinte. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoțitori adulți. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori! Mai multe detalii aici.

GALERIA COPIILOR SE ÎNTOARCE DUPĂ FIX 4 ANI!

În octombrie 2019, tricolorii au mai beneficiat o dată de sprijinul copiilor. Meciul cu Norvegia, 1-1, disputat tot pe 15 octombrie, în aceleași condiții, a adunat în tribunele Arenei Naționale 29.854 de spectatori, copii sub 14 ani și însoțitorii acestora!



Intrarea liberă pentru copiii sub 14 ani la România - Andorra. FRF, apel către școli!