Echipa Nationala

Interes uriaș pentru meciul România - Elveția

Ultima partidă a naționalei României din campania de calificare la EURO 2024 suscită un mare interes în rândul suporterilor.

Meciul cu Elveția se va desfășura pe Arena Națională pe 21 noiembrie, dată la care ambele echipe ar putea fi deja calificate sau meciul ar putea fi unul de care pe care pentru prezența la turneul final.

Fanii nu vor să rateze un asemenea moment, mai ales după ce la precedenta acțiune de acasă a tricolorilor tribunele au fost deschise doar pentru copii, cu Andorra, ca urmare a unei sancțiuni din partea UEFA.

Până la finalul lunii octombrie fuseseră achiziționate online peste 38.000 de bilete la meciul România - Elveția, potrivit Digisport.

Copiii vor avea acces gratuit la meciul România – Elveția

 

”Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii şi comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune.

”Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zonă e necesară prezența a cel puțin unui copil şi se pot comanda maximum 5 bilete!”, se arată într-un comunicat al FRF.

Prețul biletelor pentru România – Elveția:

35 lei - Peluze

60 lei - Tribune

300 lei - VIP albastru

500 lei - VIP roşu.



Interes uriaș pentru meciul România - Elveția