Echipa Nationala

Imparatul Terim cauta minunea la Bucuresti

Fatih Terim, antrenorul interimar al nationalei Turciei, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca are mai multi jucatori incerti pentru partida cu Romania, dar ca a venit la Bucuresti sa reuseasca o minune.

"Cautam o minune. Cu totii suntem constienti ce se va intampla daca vom fi invinsi sau daca va fi un meci egal. Le-am spus jucatorilor mei sa nu le fie frica de greseli si de infrangere pentru ca nu avem ce pierde. Am 7-8 jucatori raciti, dar toata echipa este motivata, toti au iesit la antrenament fara a fi intrebati. Pentru Arda Turan trebuie sa ma consult cu doctorul", a spus Terim.

Intrebat ce parere are despre faptul ca selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a afirmat ca Turcia are sanse mici sa ajunga la baraj chiar daca va invinge la Bucuresti, Terim a raspuns: "Nu e gresit ce a spus colegul meu. Noi vom mai juca in deplasare cu Estonia si cu Olanda acasa, iar misiunea noastra nu se termina aici daca vom castiga la Bucuresti. Sa batem noi Romania si apoi vedem. Il felicit pe Victor Piturca pentru echipa pe care a format-o si ii multumesc pentru gandurile bune".



Imparatul Terim cauta minunea la Bucuresti