Echipa Nationala

Ianis Hagi: “Garantez ca aceasta generatie are foame de rezultate si trofee”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Decar al echipei nationale de tineret a Romaniei la Campionatul European, Ianis Hagi asigura ca semifinala jucata e doar un pas pe drumul marii performante in fotbalul mare.

“Vreau sa felicit o tara intreaga care a fost alaturi de noi, toti suporterii care au venit la stadion pe aceasta caldura. E putina dezamagire, ca am fost aproape de prima noastra finala. Avem tot viitorul in fata, suntem tineri cu 15 ani de cariera in fata. Lucrul pozitiv e ca avem foame de rezultate, turnee finale si trofee. E cel mai pozitiv lucru care ramane dupa acest turneu final”, a spus Ianis Hagi la TVR.

“A fost ceva unic sa castigi cea mai grea grupa de la EURO si sa le tii piept celor mai puternice echipe din Europa. Un sentiment unic in aceste doua saptamani din Italia. Multumim suporterilor care au fost alaturi de noi. Pot sa garantez ca aceasta generatie are foame de rezultate si trofee”, a concluzionat tanarul nostru international care a facut ca numele Hagi sa fie din nou scandat de un intreg stadion.

Romania a parasit turneul final invinsa de Germania, cu 4-2, dupa ce am condus cu 2-1 la pauza.

In 2020 Romania va juca dupa 56 de ani la Jocurile Olimpice datorita acestei performante de la Campionatul European.



Ianis Hagi: “Garantez ca aceasta generatie are foame de rezultate si trofee”